INFORMACIÓ SOBRE LA SELECCIÓ CATALANA DE HIKE & FLY

Aquest any 2022 la Federació Aèria Catalana promou la creació d’una selecció catalana de Hike & Fly amb la finalitat de tecnificar esportistes per a assolir un nivell suficient per a participar en competicions d’aquest esport.

El club de Parapent Serra Cavallera (Vol Lliure Cavallera) serà l’encarregat de gestionar i organitzar aquesta selecció durant els pròxims dos anys (2023-2024).

La selecció consta de dos grups. El grup A on hi ha els esportistes amb un nivell més alt i el grup B on estan els esportistes que tenint un molt bon nivell en la disciplina, encara no han assolit el suficient per estar al grup A. El grup A te 8 components com a màxim i el Grup B te 6 components com a màxim.

El primer any (2023) Els seleccionadors dels components dels dos grups són: Fredi Tuset,  Xevi Bonet, Sergi Claret i Jordi Vilalta (actuals componets del Grup A de la selecció).

En el futur els responsables de la selecció triaran tres candidats del grup A per ajudar a fer la tria de candidats cada 2 anys.

Els responsables durant aquests dos anys de la gestió i organització de les activitats seran en Fredy Tusset i en Xavier Sanfulgencio. Un cop passats els dos anys. Els components del Grup A de la selecció escolliran al els dos responsables pels següents dos anys.